AcasăOldTalente infrânte de o poveste lacrimogena de viata

Talente infrânte de o poveste lacrimogena de viata

In ritmuri de hip hop, Adrian Ţutu a plecat acasa, luni seara, cu 120.000 de euro, fiind declarat câstigatorul finalei “Românii au talent”. Verdictul a nascut multe contradictii, multi telespectatori au fost dezamagiti, sustinând ca Adrian a impresionat doar cu viata lui grea.

Cei 12 concurenti s-au intrecut in talent, dar si in cazuri uma­nitare, pentru a smulge voturi. Majoritatea telespectatorilor au primit cu stupoare vestea ca tânarul de 19 ani este câstigatorul concursului. Ramas fara parinti, Adrian si-a spus povestea de viata. Prin versuri gen “Imi amintesc cum unii au tot si eu nimic”, “România, iti multumesc ca m-ai crescut!”, el a impresionat populatia. Steagul României fluturat in timpul show-ului a facut deliciul patriotilor. Adrian a avut practic o reteta de succes: mesajul sau social si sentimental-patriotard a mers la inima românilor, versurile de hip hop au fost pe placul adolescentilor, intrând astfel si in gratiile tinerei generatii, care a avut un cuvânt greu de spus. Prin titulatura show-ului, cel mai bun talent ar fi trebuit sa triumfe, insa sunt voci care sustin ca situatia lui sociala ar fi fost micul truc prin care pustiul a câstigat, surclasând realele talente. “Concursul se numea «Românii au TALENT», deci nu e cazul lui Adrian Ţutu. El a câstigat prin povestea lui trista, dar in niciun caz prin talent”, este unul dintre comentariile de pe site-ul emisiunii de la Pro Tv.

*Suspiciuni de frauda*

Desi Narcis Iustin Ianau a pri­mit ropote de aplauze dupa ce si-a demonstrat calitatile vocale, el a luat doar locul al doilea. Dinu Valentin, cel cu care Andra isi doreste sa faca un duet, a ajuns pe locul trei. Sunt si persoane care aduc acuzatii grave asupra modului de desfasurare a concursului. “ProTV a masluit voturile! De ce nu am putut vedea care sunt procentele? RUSINE !”, este un alt comentariu de pe romaniiautalent.protv.ro. Gimnastii de la trupa Ballance au avut o prestatie excelenta, Medea a uimit prin acrobatiile sale, micuta in vârsta de 8 ani, Rebeca Neacsu, si-a demonstrat aptitudinile muzicale, Cosmin Agache a aratat ca poate sa imite diverse sunete, insa nici unul dintre acesti concurenti talentati n-a reusit sa-l detroneze pe Ţutu.

*“Mesajul social a avut succes de cauza”*

Horia Moculescu apreciaza aptitudinile tânarului, adaugând ca mesajul, pe care Adrian l-a transmis i-a adus marele premiu. “Adrian este un baiat talentat iar cei trei milioane de votanti l-au ales pentru ca le-a subliniat sentimentele, ei nu vor sa plece din tara, isi iubesc tara asa cum e. Mesajul social a avut succes de cauza”, a declarat compozitorul.

*“Piesa e pentru tineret”*

Interpreta Elena Merisoreanu crede ca succesul lui Ţutu se datoreaza stilului muzical ales. „Adrian a câstigat probabil pentru ca piesa a fost asa pentru tineret, la moda. Mie mi-au placut foarte tare si Narcis si Rebeca, dar si barmanul”, ne-a declarat artista.

Cristiana Ivan/
Alina Mihai

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger