AcasăOldOana Frigescu risca sa-si piarda jobul de la Antena

Oana Frigescu risca sa-si piarda jobul de la Antena

Intorsatura pe care a luat-o divortul cu Andrei Badiu o pune pe vedeta trustului Intact in dificultate, existând posibilitatea sa fie data afara de la postul de televiziune din Baneasa. Refuzul Oanei Frigescu de a nu-si lasa sotul sa-si vada copilul a complicat si mai mult lucrurile, iesind astfel la iveala tot felul de detalii incendiare.

Având in vedere ca prezinta „Observatorul“ de la ora 16.00, Oana trebuie sa stea departe de scandaluri si sa aiba o imagine cât mai credibila. In ultima perioada, vedeta Antenei 1 n-a respectat deloc aceste „canoane“, numele ei fiind implicat in diverse dezvaluiri senzationale. Intrucât nu-l lasa pe Andrei Badiu, cu care este in divort, sa fie alaturi de fiica sa, acesta n-a avut alta alternativa decât sa apeleze la justitie. El spune ca ­n-ar fi vrut sa recurga la acest proces, insa stirista nu i-a dat de ales. “Am incercat sa o protejez pe sotia mea, despre care stiu ca este intr-o pozitie dificila la locul de munca datorita mediatizarii divortului. Am auzit ca sefii ei din televiziune sunt suparati pentru ca ea apare pe prima pagina a ziarelor in legatura cu divortul cu scandal. Din pacate, nu mi-am vazut fetita de peste 4 luni si nu mai am alta solutie. Vroiam sa rezolv pe cale amiabila, dar n-am reusit. Ea isi bate joc de imaginea televiziunii Antena 1. Ma gândeam ca e persoana publica si ca ii e rusine de ce se intâmpla“, ne-a spus Andrei Badiu.

*“Fetita mea nu ma mai recunoaste”*

Andrei a solicitat printr-o ordonanta presedintiala sa o vada pe micuta Maria, care va implini un an pe 22 aprilie. In urma sesizarii facute, el urmeaza sa primeasca acceptul in maximum doua saptamâni. Pentru ca au fost despartiti timp de patru luni, Maria nu mai este obisnuita cu prezenta lui.
“Fetita nu ma mai recunoaste, in sâmbata aia la manastire, când m-a vazut nici nu a stiut cine sunt, s-a uitat asa mirata”, a declarat Badiu pentru ziarul “National”. Sotul stiristei Antenei 1 este de parere ca familia vedetei a avut o influenta negativa asupra mariajului lor.

Ioana Nechifor

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger